artikel

Nationell träff med HBTQ-Vänstern 2017

Hbtq-Vänstern är Vänsterpartiets nätverk för hbtq-personer och personer som är engagerade i hbtq-frågor. Den 11-12 februari bjuder vi in till en nationell träff på Syninge kursgård utanför Norrtälje.

Tillsammans kommer vi diskutera aktuella hbtq-frågor och hur vi runt om i landet kan utveckla Vänsterpartiets arbete med hbtq-frågorna. Men det är också en möjlighet att träffa andra personer som delar ditt engagemang för hbtq-frågorna och utbyta erfarenheter.

Vi kommer gå ut med programmet så snart alla inledare är bokade.

syninge1

Praktisk information

  • Medlemmar i Vänsterpartiet, Ung Vänster eller VSF som är engagerade i hbtq-frågorna är hjärtligt välkomna.
  • Deltagaravgiften är 2100 kronor. I denna kostnad ingår resa till och från Syninge från ditt hem, övernattning och mat. Före du anmäler dig behöver du därför kolla med din partiförening eller ditt partidistrikt om de kan stå för deltagaravgiften.
  • Vi reser gemensamt från Cityterminalen lördagen 11 februari 11.00. Räkna med att vara tillbaka på Cityterminalen igen söndagen 12 februari 14.00.
  • Anmälan görs till [email protected]. Ange ditt namn, vem som ska faktureras för deltagaravgiften och eventuella kostrestriktioner. All mat kommer vara vegetarisk.
  • Sista anmälningsdag är 15 januari.

Hjärtligt välkommen!

Hbtq-Vänsterns Samordningsgrupp

Läs mer om nätverket här. Lär mer om Syninge kursgård.

Kopiera länk