artikel
Anna och Åsa förbereder montern

HBTQ-vänstern på Vänsterdagarna

I helgen träffades vänsterpartister i Göteborg och HBTQ-vänstern passade på att ha en nätverksträff. På nätverksträffen valde vi ny samordningsgrupp, tog en verksamhetsplan och redigerade ändamål och regler. Sidan kommer att uppdateras med denna information.
Vi hade också en informationsmonter och det var strykande åtgång på vårt material.

På Vänsterdagarna delades också Jörn Svensson-priset ut till Vanja Södergren, en av arrangörerna av Sveriges allra första Prideparad i Örebro för 50 år sedan. Lite annorlunda utdelning denna gång eftersom Jörn Svensson avled dagen innan. Prisutdelningen inleddes med en tyst minut för Jörn Svensson. Det har skrivits många fina artiklar om Jörn Svensson,  t.ex. i QX.

HBTQ-vänstern i infomontern
Anna, Johanna och Åsa bemannar vår monter
Vanja med blommor i famnen och Nooshi läser från diplomet.
Nooshi Dadgostar delar ut Jörn Svensson-priset till Vanja Södergren
Några av de vänsterpartister som samlades på nätverkets träff i Göteobrg
Kopiera länk