Aktiviteter

Årsmöte med Hbtq-Vänstern

hbtq-vänstern 2014


Foto: Kalle Larsson

I samband med Vänsterpartiets kongress samlades Hbtq-Vänstern för  årsmöte. Vi i diskuterade vad vi har gjort de två senaste åren, vad som är på gång runt om i distrikten och vad vi ska prioritera de två kommande åren. Under mötet utsågs även en ny samordningsgrupp. Vi var fler personer än när vi sågs sist och det vara många nya ansikten. Kul och viktigt att vi liksom resten av Vänsterpartiet växer. Nu tar vi sats inför supervalåret. Det första som nätverkets samordningsgrupp har fått i uppdrag att planera är en valkonferens för öppna kandidater inför valrörelserna.

Ny samordningsgrupp:

1. Åsa Brunius (sammankallande), Storstockholm
2. Hans Linde, Göteborg
3. Andrea Karlsson; Uppsala
4. Johanna Ritvadotter, Sala
5. Ilona Szatmari Waldau, Uppsala
6. Lotta Lagnander, Gävle
7. Tobias Johansson, Storstockholm

Adjungerade
a. Malin Björk, Bryssel
b. Åsa Olsson, Mariestad
c. Håkan Jörnehed, Storstockholm

Här kan du även läsa Verksamhetsplan och Verksamhetsrapport.

Information om mötet på kongresshemsidan.

Kopiera länk