Aktiviteter

Vänsterpartiet och Hbtq-Vänstern på Stockholm Pride 2012

Vänsterpartiet och Hbtq-Vänstern kommer att vara på plats på Stockholm Pride. Festivalen äger rum i Stockholm den 31/7-4/8. Läs mer om festivalen på https://www.stockholmpride.org/.
Vi kommer att finnas med på Pride House med två seminarier, vi kommer att ha ett tält i parken, anordna ett mingel på fredag kväll och en pridefrukost i Humlegården innan vi gemensamt deltar i den stora paraden på lördagen. Under veckan kommer självklart vår partiledare Jonas Sjöstedt och flera andra politiker att delta i olika arrangemang. Här kommer all information om vårt deltagande att presenteras. Hoppas att vi ses!!
Pride House

Vi anordnar två seminarier på Pride House.
13:30–14:30 HBT-FLYKTINGARS SITUATION I SVERIGE, Arr: Vänsterpartiet Storstockholm/HBTQ-vänsterns Sthlm | Plats: Hörsalen

14:45–15:45 Europa, se upp – nymoralisterna kommer!, Arr: Vänsterpartiet Storstockholm/HBTQ-vänsterns Sthlm | Plats: Hörsalen

Pride Park
Vi har ett eget tält i Pride Park i Tantolunden. Där kommer du att kunna träffa Vänsterpartister från hela landet, sjunga Singstar, umgås och träffa Jonas Sjöstedt och flera andra företrädare för Vänsterpartiet. Ett program för aktiviteterna i tältet kommer inom kort.
Mingel med Hbtq-Vänstern
Fredagen den 3/8 så anordnar Hbtq-Vänstern ett mingel kl 17:00 på Kafé Marx på Kungsgatan 84. En separat inbjudan kommer att skickas ut och du måste anmäla dig i förväg för att delta. Josefin Brink är värdinna tillsammans med Andrés Esteche (som också utlovat att han kommer att bjudna på flera av sina hits.)
Paraden
Innan paraden så bjuder vi in alla Vänsterpartister och sympatisörer till paradfrukost. Vi bjuder på frukost och vår partiledare Jonas Sjöstedt. Meddela gärna om du kommer till [email protected]. Så vet vi hur mycket som ska inhandlas. Frukosten börjar kl 10:00 i Humlegården (vi sätter upp röda fanor så att ni hittar oss) och vi håller på fram tills dess att vi ska ställa upp oss inför paraden. Paraden avgår från Humlegården kl 13:00 och de första ekipagen beräknas anlända Pride Park i Tantolunden kl 15:00-16:00.
Vi kommer även i år att ha en musikbil. Nytt för i år är att Vänsterpartiet Storstockholms blåsorkester kommer att delta med en priderepertoar i vår sektion. De kommer in i sektionen vid Slussen. Rött, grönt och guld är vårt färgtema i år.
Har du frågor som rör Vänsterpartiets deltagande under Stockholm Pride ska du kontakta [email protected]
Vi ses!!
Mvh
Åsa Brunius, Vänsterpartiet Storstockholms hbt-utskott
Kopiera länk